Procura de cumparare a unui apartament

PROCURĂ

Subsemnatul .......................................................................... cetăţean ......................................., născut la data de ..................................., în localitatea ........................................, de sex .................., căsătorit/necăsătorit, domiciliat în .........................................., str. ....................................................... nr. ..................., bloc ........, scară ........, etaj ........, apart. ........., sector/judeţ ....................................., posesor al .................................., seria ............... nr. ..................... eliberat de .................................... la data de .............................................., cod numeric personal .........................................................., împuternicesc prin prezenta pe ................................................................ cetăţean ............................, născut la data de ..................................., în localitatea ........................................., de sex ................., căsătorit/necăsătorit, domiciliat în ........................................., str. ........................................................ nr. ..................., bloc ........, scară ........, etaj ........, apart. ........., sector/judeţ ....................................., posesor al ........................, seria ............... nr. ............................... eliberat de ................................... la data de .........................................., cod numeric personal ............................................................., ca în numele meu şi pentru mine să cumpere, la libera sa apreciere şi cu preţul care va fi necesar, dar nu păgubitor pentru mine, un apartament în .................................., compus din ............................... .
În acest scop, mandatarul meu va negocia clauzele vânzării, va îndeplini toate formalităţile necesare perfectării contractului de vânzare-cumpărare, va semna contractul de vânzare-cumpărare în formă autentică şi va plăti preţul stabilit.
După încheierea contractului de vânzare-cumpărare, mandatarul meu va îndeplini toate formalităţile necesare pentru efectuarea operaţiunilor de publicitate imobiliară şi de înscriere a imobilului în evidenţele fiscale şi în Cartea funciară.
Menţionez că sunt căsătorit.
Pentru aducerea la îndeplinire a prezentului mandat, mandatarul meu va semna în numele meu şi pentru mine, oriunde va fi necesar, în limitele prezentului mandat, semnătura sa fiindu-mi pe deplin opozabilă.
Redactată şi editată/dactilografiată în .......... exemplare, la ..............., astăzi, data autentificării.
S-au eliberat părţilor ................. exemplare.

MANDANT

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu